JCZ5 3.6KV High-tegangan vakum Contactor

Pondok Description:

JCZ5 3.6KV High-tegangan vakum Contactor Runtuyan JCZ5 of contactor vakum tegangan nu cocog pikeun sistem distribusi metallurgy, milik, pétrokimia sarta wangunan, ngadalikeun parabot dipaké listrik kayaning motor-tegangan tinggi of 3.6kV atawa dina 3.6kV, trafo jeung capacitance loading jsb Utamana cocog pikeun domain operasi sering. Ieu ciri dina volume leutik na, beurat lampu jeung desain rangkep tina susunan luhur jeung handap. Éta merenah ngagunakeun jeung mertahankeun, ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 200 Piece/Pieces per Month
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: T/T
  • jéntré produk

    Tags produk

    JCZ5 3.6KV High-tegangan vakum Contactor

    Runtuyan JCZ5 of contactor vakum tegangan nu cocog pikeun sistem distribusi metallurgy, milik, pétrokimia sarta wangunan, ngadalikeun parabot dipaké listrik kayaning motor-tegangan tinggi of 3.6kV atawa dina 3.6kV, trafo jeung capacitance loading jsb Utamana cocok pikeun domain operasi sering. Ieu ciri dina volume leutik na, beurat lampu jeung desain rangkep tina susunan luhur jeung handap. Éta merenah ngagunakeun jeung mertahankeun, sarta gampang pikeun ngabentuk parabot lengkep FC loop.

    Parameter Téknis Utama

    dipeunteun tegangan

    3.6kV

    ayeuna dipeunteun

    630A, 400A (200A)

    Dipeunteun Nyieun ayeuna

    6300A, 4000A (2000A)

    Dihaturkeun interrupted ayeuna di maksimum

    5040A, 3200A (1600A)

    tegangan operasi dipeunteun

    110 / 220V.AC (DC)

    frékuénsi operasi dipeunteun

    300times / h

    hirup mékanis

    30 * 10 kali

    hirup listrik

    AC-3

    25 * 10 4 kali

    AC-4

    10 * 10 4 kali

    beurat

    ngeunaan 18kgs

     

    The Tokoh ti Dimention Instalasi

     225588


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !