Taros Kami

Guoguang Electric Co., Ltd. Chengdu

alamat

117, Xingguangxi Jalan, Longquanyi Distrct, Chengdu, Cina

Surélék

info@chinaguoguang.com

telepon

Tel: + 86-28-88491611

Fax: + 86-28-88491511

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !