Profil Perusahaan

Diadegkeun dina 1958, Guoguang Electric Co., Ltd. Chengdu. mangrupa salah sahiji AIDS 156 proyék konci éta Uni Soviét urang salila rencana Lima-Taun 1st, sarta ogé pabrik komprehensif dedicated di manufaktur sahiji gelombang mikro éléktron. Dina Oktober 2000, pabrik anu dirombak kana Corporation dibagikeun-nyekel anu diatur suku dina panalungtikan elmu, manufaktur jeung dagang. The headquarter sarta base manufaktur nu situated dina kaayaan-tingkat zone pangwangunan ékonomi jeung téhnologis Kacamatan Longquanyi, kota Chengdu. Basa daerah manufaktur nyaeta 133,340m2 jeung Legana struktur nyaeta 80,000m2. The total asset pausahaan anu ampir 900 juta RMB na asset net nya 600 juta RMB. Leuwih 1100 anggota staf geus padamelan na leuwih 30% ti antarana anu sedeng jeung tinggi technicians ranking.

Lingkup bisnis utama parusahaan nyaeta: Panalungtikan jeung produksi pikeun sagala jinis bagian microwave éléktron vakum, alat microwave solid sarta microwave encapsulation, contactor vakum sarta breaker, chamber vakum, gear switch, pesawat dapur Perkakas (kaasup karéta hidangan-trolley), haseup carts, sagala jinis mesin non-standar sarta alat-alat listrik, gauge vakum, instrumen ukur vakum, Perkakas énergi gelombang mikro, sumber microwave, panerapan laser médis, jsb produk geus dijual sajauh pasar luar negeri tur kahontal kontribusi gede pikeun mertahankeun nasional jeung karya panalungtikan ilmiah.

parusahaan geus ngalampirkeun teuing pentingna pikeun ngembangkeun teknologi jeung alat pembaharuan saprak ngadegna na. Pikeun ngajamin produksi, parusahaan geus diwanohkeun teuing parabot canggih ti AS, Perancis, Austria, Italia, Jerman, jeung sajabana parusahaan kami boga kapasitas cocog internal lengkep, di sagigireun berkembang nalungtik komponén, nu lian na Unit sakabéh, urang bisa ngalakukeun analisis atah bahan, precision processing komponén, manufaktur keramik jeung sealing, manufaktur katoda, beungeut nyampurkeun, reliabiliti sarta uji lingkunganana.


WhatsApp Online Chat !