Tiis katoda ionisasi vakum controller ZDL-14

Pondok Description:

Tiis katoda ionisasi vakum controller ZDL-14 tiis katoda ionisasi vakum controller: Hal ieu dipaké pikeun ngukur gelar vakum ku ngagunakeun prinsip penning discharge.Compared jeung panas vakum katoda ionisasi controller, éta boga kaunggulan tina kahirupan layanan panjang, teu gampang pikeun ruksakna na rentang ukur lega. Ku observasi dina percobaan di gauge tiis salila sababaraha taun, brand Guoguang katoda tiis controller ionisasi vakum adopts téhnik koreksi data linier jeung imp ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 200 Piece/Pieces per Month
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: T/T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Tiis katoda ionisasi vakum controllerZDL-14

    Tiis katoda ionisasi vakum controller: Hal ieu dipaké pikeun ngukur gelar vakum ku ngagunakeun prinsip penning discharge.Compared kalawan controller katoda ionisasi vakum panas, éta boga kaunggulan tina kahirupan layanan lila, moal gampang ngaruksak tur rentang ukur lega. Ku observasi dina percobaan di gauge tiis salila sababaraha taun, brand Guoguang katoda tiis controller ionisasi vakum adopts téhnik koreksi data linier sarta ngaronjatkeun precision of instrument.

    parameter

    Range pangukuran

    (1.0 × 10 -1 ~ 1.0 × 10 -7) pa

    Gauge (Tiasa milih panganteur)

    M014 / CF35

    saluran pangukuran

    1 channel

    tampilan Mode

    tampilan digital LED

    Sasayogian tanaga

    AC220V ± 10% 50Hz

    kakuatan dipeunteun

    30W

    beurat

    ≤5KG

    saluran Control (bisa diperpanjang)

    2 saluran

    rentang kontrol

    (1.0 × 10 -1 ~ 1.0 × 10 -7) pa

    modeu kontrol

    bangbarung atanapi rentang

    Dipeunteun beban tina alat kontrol

    AC220V / 3A beban non induktif

    akurasi pangukuran

    ± 1%

    Times réaksi

    <1s

    output analog

    0 ~ 5V; 4 ~ 20mA (milih)

    Interface komunikasi

    RS-232; RS-485 (milih)

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !