• BANNER1
  • BANNER2
  • BANNER3
  • pesawat hidangan trolley

    pesawat hidangan trolley

  • Low-voltage vakum Contactor

    Low-voltage vakum Contactor

  • Luhur-tegangan vakum Contactor

    Luhur-tegangan vakum Contactor

  • magnetron

    magnetron

  • magnetron

    magnetron

  • Equipment microwave

    Equipment microwave

  • Vacuum sensor

    Vacuum sensor

  • vakum controller

    vakum controller

  • aparatur terapi laser

    aparatur terapi laser

naha milih GUOGUANG

Diadegkeun dina 1958, Guoguang Electric Co., Ltd. Chengdu. mangrupa salah sahiji AIDS 156 proyék konci éta Uni Soviét urang salila rencana Lima-Taun 1st, sarta ogé pabrik komprehensif dedicated di manufaktur sahiji gelombang mikro éléktron. Dina Oktober 2000, pabrik anu dirombak kana Corporation dibagikeun-nyekel anu diatur suku dina panalungtikan elmu, manufaktur jeung dagang. The headquarter sarta base manufaktur nu situated dina kaayaan-tingkat zone pangwangunan ékonomi jeung téhnologis Kacamatan Longquanyi, kota Chengdu. Basa daerah manufaktur nyaeta 133,340m2 jeung Legana struktur nyaeta 80,000m2. The total asset pausahaan anu ampir 900 juta RMB na asset net nya 600 juta RMB. Leuwih 1100 anggota staf geus padamelan na leuwih 30% ti antarana anu sedeng jeung tinggi technicians ranking ...

Maca deui

Artikel produk

parusahaan warta

    pikir keur waktos Anjeun

    WhatsApp Online Chat !